Lala’s Acupunctuur

Heerlen Hoensbroek Brunssum!

Onze beoordelingen / reviews 

 • positive review  Ik kom al geruime tijd bij Alain en Jolanda in de praktijk. Vooral vanwege rugklachten. In mei dit jaar werd ik getroffen door Covid-19 en heb ik mede door een aantal complicaties 3 maanden in het ziekenhuis gelegen. Inmiddels 3 maanden thuis met driemaal per week revalidatie en wekelijks een behandeling bij Alain en Jolanda. Deze behandeling helpt mij megagoed bij mijn herstel, het specifiek prikken met betrekking tot de longen heeft mij echt geholpen bij een betere ademhaling. Daarnaast de behandeling van de schouders welke door het lange liggen overbelast waren. Ik ben ontzettend blij met de ondersteuning tijdens mijn herstel en ben er vast van overtuigd dat de behandelingen bijdragen aan mijn revalidatie. Ik kan Alain en Jolanda alleen maar aanbevelen. Heel hartelijke, lieve mensen die een heel goede kennis en kunde hebben. Wat mij betreft petje af !

  Joyce Wijnands Avatar Joyce Wijnands
  26 november 2021

  positive review  Hele goede eerste ervaring, super leuke en vooral liefdevolle mensen.. Je word goed geholpen en er word ook echt naar je geluisterd! Ik kan ze zeker aanraden.

  Belínda van der Horn Avatar Belínda van der Horn
  30 maart 2021

  positive review  Hele fijne, liefdevolle en bekwame mensen. Zonder hun stond ik niet waar ik nu sta. Aanrader!

  Andrea Božić Avatar Andrea Božić
  24 maart 2021

  positive review  super deskundige én enorm betrokken en lieve mensen! zeker een aanbeveling!

  Brigitta Custers Avatar Brigitta Custers
  6 maart 2021
 • positive review  Een heel warm en liefdevol onthaal, ze luisteren echt naar waar je mee zit en hebben kennis van wat ze doen. Jolanda en Alain jullie zijn schatten ?

  Maud Klein Avatar Maud Klein
  6 maart 2021

  positive review  super behandeling..na jaren naar verschillende plekken zijn gegaan nooit de gewenste uitkomst gehad en nu eindelijk pijnvrij en ook wetende wat t is .en niet te vergeten t zijn hele lieve leuke mensjes..?

  Ramona de Groot Avatar Ramona de Groot
  6 maart 2021

  positive review  Jolanda en Alain zijn vakmensen met veel kennis, die op alle gebieden kijken bij een kwaal. ik voel me echt gehoord en ervaar veel minder pijn. jullie zijn toppers. Zeer zeker een aanrader

  Miranda Souren Avatar Miranda Souren
  9 november 2020

  positive review  Ben Alain en Jolanda heel dankbaar, dat ik van mijn hielspoor ben verlost . Voor dat ik bij hun terecht kwam had ik al van alles geprobeerd zoals chocwafe therapie en zooltjes. Vanaf ik bij hun in behandeling was ging het alleen maar beter.En loop nu zelfs weer pijnloos door het leven. Nogmaals BEDANKT ELAIN en JOLANDA ???

  Marian Steijaert Sliepen Avatar Marian Steijaert Sliepen
  24 februari 2019
 • positive review  Super lieve mensen die je echt willen helpen! Vorig jaar geweest en heeft me al stuk geholpen! Ik kom zeker terug!

  Laura Nout Avatar Laura Nout
  5 november 2018

  positive review  De eerste keer heel warm onthaald, ze nemen ruim de tijd om te luisteren. Ik voelde me eindelijk écht gehoord. En de acupunctuur behandeling, wow!

  Corrina Derks Avatar Corrina Derks
  28 januari 2018

  Wat een warm welkom toen ik er voor de eerste keer kwam! Je wordt goed geholpen en er word heel fijn naar je geluisterd! Ze nemen oprecht de tijd voor je! Deze week voor de 2e behandeling! Ik kan niet wachten

  Eleni Pim van der Horst - Tsiodra Avatar Eleni Pim van der Horst - Tsiodra
  28 november 2017

  positive review  Je word goed geholpen en Alian en Jolanda zijn ook heel aardig! En vooral heel gezellig �

  Nick Vondenhoff Avatar Nick Vondenhoff
  4 september 2017
 • positive review  Aangezien ik al van alles uitprobeert heb om van mijn klachten en pijn af te komen ben ik bij jullie in behandeling gekomen. En jullie hebben mij klachten en pijn vrij gemaakt. Super. Jullie zijn een echte aanrader.

  Desiree Stephan Jaspers Avatar Desiree Stephan Jaspers
  12 oktober 2016

  positive review  Geweldig goede ervaring elke keer weer!

  Saida Loiazizi Avatar Saida Loiazizi
  19 augustus 2016

  positive review  Geweldig in één woord!!!

  Bianca Van der Pers Avatar Bianca Van der Pers
  29 oktober 2014